Jak ziskame krupavou a pekne zlatavou kuzicku u peceneho masa?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pampeliska191
1075 příspěvků 23.04.04 17:17
Jak ziskame krupavou a pekne zlatavou kuzicku u peceneho masa?

Pet minut pred dopecenim prelijeme peceni asi 1deci piva, vlozime zpet do trouby a dopeceme pri vyssi teplote.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 23.04.04 18:08
nebo...

maso krátce před dopečením potřeme medem a necháme ještě 10 minut péct při vysoké teplotě…

 
Labužník paraplicko03
359 příspěvků 28.04.04 09:48
Pendo,

můj muž nechce pivo v jídle , tak používám ten med, udělá nejen krásnou kůrku, ale i nádhernou zlatou barvu


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz