Oblibene ryzove burisony

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pampeliska191
1075 příspěvků 20.04.04 13:12
Oblibene ryzove burisony

Burisony jsou nejen pamlskem z ruky do ust, ale hodi se i jako vlozka do masovych vyvaru a bilych polevek. Dve-tri lzice burisonu vlozime do talire, zalijeme horkou polevkou a zavarka je hotova. Muzeme je take pred podanim jeste osmazit. Do rozpaleneho oleje vsypeme nekolik lzic burisonu a velmi rychle je vyndame dratenou sberackou a mame z nich opecene tarhone. Nesmime je vsak ve vroucim oleji “pretahnout”, aby se z nich neudelala kase.
Hodi se i do ohrateho mleka nebo kakaa.
Dame-li do tepleho napoje vice burisonu, ziskame kasi; ochutime ji ovocnou stavou, pripadne omastime maslem. Muzeme je zamichat i do jogurtu, tepleho pudinku (pak teprve lijeme do sklenic). Vychlazeny pudink vyklopime na talirek, zalijeme ovocnou stavou -do ni opet muzeme pro chut i ozdobu prisypat burisony. Jindy se burisony hodi jako priloha k masu do zahustene stavy, burisony se ji ochutni.
Take se jimi da zkyprit bramborove testo, nebo je muzeme pridavat do testa na knedliky


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz