Atandil

Score: 0 Registrován od: 25.01.11, naposledy on-line 2.2.11 18:08
Počet příspěvků v diskuzích: 2
 

Francouzská jehněčí kýta pečená na pivě a tymiánu

Odkaz na uvaření

Atandil 31.1.11 10:08

Tak tohle bylo něco.. Povedlo se mi sehnat jen zmraženou kýtu (zato z Nového Zélandu), takže jsem pekl s kostí. Ničemu to nevadilo a navíc jsem nemusel nic vázat. :) Kombinace tymiánu, jalovce a piva s medem byla opravdu ultimátní!

Bohužel mi nedošlo, že jednostranná trouba asi nebude péct tak dobře, a tak po 2 hodinách pečení (dle receptu pro 2kg masa) bylo vše ještě hodně krvavé..

Jedli jsme jehně nadvakrát, když jsem ho ohříval druhý den, podlil jsem ho světlým pivem.. A to byla školácká chyba. Maso zhořklo a pivo přebilo všechny chutě. Příště radši více šťávy hned na začátku.

Bleskové kokosové zelené curry

Odkaz na uvaření

Atandil 25.1.11 14:48

Výborné, akorát škoda že v postupu není ten zázvor, úplně jsem na něj zapomněl a přidal až nakonec.. Chuť zprvu jemná po kokos. mléce, pak nastupuje pálivost chilli.

Napsat uživateli Atandil zprávu   Přidat uživatele Atandil do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz