Prosim o informaci. Nevim, jestli jenom mne, nebo vam vsem jde tento tyden tak moc pomalu internet ( prechazeni na Labuzniku z jedne stranky na druhou). Doposud mi to slo hodne rychleji a ted nekolik dnu to moc dlouho trva. Kdyz kliknu treba z hlavni stranky na diskuzni forum a podobne. Taky casto se mi stava, ze to samo odesle nekdy jeste nedopsany prispevek. Muzete mi nekdo odpovedet - prosim??? Dekuji. Vsem preji prijemny den.
Dotaz
Nejen Labuznik, ale celkove je to pomale. Nekdy zvladnu i uvarit caj nez to vubec nabehne.
Jenze mne to dela jenom na Labuzniku. Na jinych strankach mne to jde dobre, to mne prave zarazi. A to jsem si ted poridila rychlejsi internet. A co Sarko Tobe? Jak Ti jdou jine servery, taky tak pomalu? Diky Ahoj
Opravdu je vse pomale. Jak nase stranky tak i zahranicni. Puvodne jsem si myslela, ze je to pretizene, ale to prece nebude tyden nebo dva v kuse. Nekdy to vypadne uplne. Ctu na Labuznikov a naraz mam na monitoru domovskou stranku Seznamu. No je to normalni. Asi ano. To je proste internet. Snad se to brzo da dohromady. Preji pekny vecer
… ony můžou být přetížené sítě do Evropy, protože server stojí fyzicky v Texasu. Ale i to je divný, protože provozní špička je v Evropě podstatně dříve než v Americe. Já to budu chvíli sledovat.
Babi,snad uz by si mohla nechat toho klikania na svoje recepty.Niekolko razi uz som si vsimla,co rada delas,Ty napises na labuznika recepty a hned nebo pozdeji si sama recepty stale otvaras.Dlhy cas to sledujem,copak nevies ze si toho kazdy velmi rychle vsimne?U receptu je pocitadlo preto,aby sa sledovala navstievnost receptu a nie aby se sutazilo,kdo ma vyssi cislo pod receptom.Co s tim chces dokazat?To,ze su Tvoje recepty viacej citane?Zamysli se sama nad sebou.Zdravi Julia.
o co jde, Julia? Uvařím si přeci to, co se mi zdá zajímavé a chutné, nikoli to, co si přečetlo nejvíce lidí. Jídlo není přece literatura, ostatně i tak by nebylo množství čtenářů známkou kvality. Doknoce se obávám, že u literatury je tomu v mnoha případech naopak. Konec konců, já sem ještě nikdy nepovažovala za nutné věnovat pozornost tomu, kolikrát si někdo ten který recept prohlédl.