čokoládová poleva

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 08.07.02 06:52
čokoládová poleva

Má-li čokolovádová poleva na moučnících a cukroví zůstat lesklá, nechejte ji zatuhnout při pokojové teplotě. Zejména v zimě hrozí, že když se nazdobený moučník hned odnese do chladna, tak poleva zešedne.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 08.07.02 06:58
a ještě

je třeba rozpouštět pří:,–(y buď v páře nebo na velmi malém teple, tuk nesmí být v žádném případě horký tak, že v něm neudržíte prst - jinak ten výsledek taky není ideální.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz