čokoládová poleva

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník Zuzik
286 příspěvků 8.7.02 06:52
čokoládová poleva

Má-li čokolovádová poleva na moučnících a cukroví zůstat lesklá, nechejte ji zatuhnout při pokojové teplotě. Zejména v zimě hrozí, že když se nazdobený moučník hned odnese do chladna, tak poleva zešedne.

Reakce:
Labužník Zuzik
286 příspěvků 8.7.02 06:58
a ještě

je třeba rozpouštět pří:,–(y buď v páře nebo na velmi malém teple, tuk nesmí být v žádném případě horký tak, že v něm neudržíte prst - jinak ten výsledek taky není ideální.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz