Recept Zvěřinový salát

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Takto můžeme zužitkovat zbytky po „zvěřinových hodech“.

Postup

Dílky citrónu natrháme nadrobno (při krájení vyteče hodně šťávy), smícháme s majolkou, smetanou, hořčicí a šalvějem.

Vše ostatní nakrájíme na malé kostičky, zalijeme zálivkou, osolíme, opepříme. Promícháme a dáme do chladu několik hodin proležet.

Recept je z kategorií: Chuťovky Saláty Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.02.12 vloženo
  • 1487x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na půl kila masa z pečené zvěřiny (srnec, zajíc, bažant atd.)
  • 1 cibule
  • 1 vařený menší celer nebo půl většího
  • 2 - 3 vařená vejce
  • 2 jablka
  • 3 papriky

zálivka:

  • 2 majolky
  • 2 lžíce smetany
  • 2 - 3 lžičky hořčice
  • menší citrón rozebraný na dílky a "svlečený z kůže"
  • asi lžíce nadrobno sekaného šalvěje (můžeme nahradit rozemnutým sušeným)
  • sůl a pepř podle potřeby

Doporučená příloha

  • bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zvěřinový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz