Recept Zvěřinový salát

birkana Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Takto můžeme zužitkovat zbytky po "zvěřinových hodech".

Postup

Dílky citrónu natrháme nadrobno (při krájení vyteče hodně šťávy), smícháme s majolkou, smetanou, hořčicí a šalvějem. Vše ostatní nakrájíme na malé kostičky, zalijeme zálivkou, osolíme, opepříme. Promícháme a dáme do chladu několik hodin proležet.

Recept je z kategorií: Chuťovky Saláty Zvěřina

Nahlásit recept

  • 09.02.12 vloženo
  • 2123x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na půl kila masa z pečené zvěřiny (srnec, zajíc, bažant atd.)
  • 1 cibule
  • 1 vařený menší celer nebo půl většího
  • 2 - 3 vařená vejce
  • 2 jablka
  • 3 papriky

zálivka:

  • 2 majolky
  • 2 lžíce smetany
  • 2 - 3 lžičky hořčice
  • menší citrón rozebraný na dílky a "svlečený z kůže"
  • asi lžíce nadrobno sekaného šalvěje (můžeme nahradit rozemnutým sušeným)
  • sůl a pepř podle potřeby

Doporučená příloha

  • bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zvěřinový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz