Recept Zvěřinový salát

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Takto můžeme zužitkovat zbytky po „zvěřinových hodech“.

Postup

Dílky citrónu natrháme nadrobno (při krájení vyteče hodně šťávy), smícháme s majolkou, smetanou, hořčicí a šalvějem.

Vše ostatní nakrájíme na malé kostičky, zalijeme zálivkou, osolíme, opepříme. Promícháme a dáme do chladu několik hodin proležet.

Recept je z kategorií: Chuťovky Saláty Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.02.12 vloženo
  • 1472x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na půl kila masa z pečené zvěřiny (srnec, zajíc, bažant atd.)
  • 1 cibule
  • 1 vařený menší celer nebo půl většího
  • 2 - 3 vařená vejce
  • 2 jablka
  • 3 papriky

zálivka:

  • 2 majolky
  • 2 lžíce smetany
  • 2 - 3 lžičky hořčice
  • menší citrón rozebraný na dílky a "svlečený z kůže"
  • asi lžíce nadrobno sekaného šalvěje (můžeme nahradit rozemnutým sušeným)
  • sůl a pepř podle potřeby

Doporučená příloha

  • bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zvěřinový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz