Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Předem namočené hřiby uvařim spolu se zeleninou. Do vřícího vývaru lze přidat mléko, kdyby se zachtělo. Zeleninový vývar přecedím a zeleninu použiji na něco jiného, třeba na zeleninové kluski. Hříbky pokrájím a vrátím do vývaru. Za stálého míchání vliju pomalu kvásek. Zavařim, přidám třený česnek, marjánku, sůl, pepř. Podávám s hrachovou kaší, servírovanou na extra talířku či půlmisce. Třeba toudle: https://www.labuznik.cz/recept/hrachova-kase-neboli-vetrna-hurka/
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Polévky Zeleninové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Žurek postní s hrachem