Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Předem namočené hřiby uvařim spolu se zeleninou. Do vřícího vývaru
lze přidat mléko, kdyby se zachtělo. Zeleninový vývar
přecedím a zeleninu použiji na něco jiného, třeba na zeleninové kluski.
Hříbky pokrájím a vrátím do vývaru. Za stálého míchání vliju pomalu
kvásek. Zavařim, přidám třený česnek, marjánku, sůl, pepř. Podávám s hrachovou kaší,
servírovanou na extra talířku či půlmisce.
Třeba toudle:
https://www.labuznik.cz/…etrna-hurka/
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Polévky Zeleninové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění