Recept Zuppa Pavesse

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Krajíčky veky potřeme máslem po obou stranách a na teflonové pánvi osmažíme dozlatova. Každý krajíc položíme do hlubokého talíře a rozklepneme na něj vejce. Vařící vývar opatrně nalijeme do talířů, opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 3214x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 krajíce bílé veky
  • 1 lžíce másla
  • 4 vejce
  • 1 l silného slepičího vývaru se zeleninou
  • pepř
  • sůl
  • 4 lžíce strouhaného sýra

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zuppa Pavesse

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz