Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na větší části tuku zpěníme trochu do růžova nadrobno nakrájené cibule, přidáme mletou sladkou papriku a na kostky nakrájené maso. Za častého míchání je opečeme po všech stranách, osolíme, zaprášíme hladkou moukou a necháme ji trochu zasmažit. Postupně za míchání zaléváme vývarem (vřelou vodou s masoxem). Dusíme pod pokličkou doměkka, nebo děláme v papiňáku zhruba 40 minut, poté do šťávy s masem rozmícháme hořčici. Mezitím rozkrájíme párkové nožičky na plátky a opečeme je dost zprudka na tuku, párky můžeme i stáhnout a s nimi můžeme osmažit i cibuli nakrájenou na kolečka. Porce na talířích sypeme syrovými sterilovanými nakrájenými okurkami (na kostičky, na nudličky apod.), plátky osmažené cibule a plátky osmaženého párku. Někomu bude chuťově více vyhovovat, když v této kombinaci vynechá osmaženou cibuli.
Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso
rýže, brambory, houskový knedlík, slané pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Znojemská hovězí pochoutka
Apalo: to znamená, že do jednoho cíle, může vést i několik cest
1 příspěvek 30.7.11 15:32
Trošku zváštní autor, tj. popis v textu ,,nebo děláme´´ nebo ,,můžeme´´.
recept pro… .