Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zébulon Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Obyčejně se tenhle recept dělá s pusinkami, ale tentokrát je to ode mne bez.
Do čtyř sklenic dáme vždy na dno jednu lžíci kaštanového krému, dvě lžíce vanilkové zmrzliny a ozdobíme do husta ušlehanou smetanou. Víc moc nezdobíme, chuť ovoce se v tomhle dezertu pere s kaštanovým pyré.
Recept je z kategorií: Dezerty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zmrzlinový Mont Blanc
zebulon,
mozno ale asi len „couscous“ (
vela Talianov si mysli ze pod Neapolom byvaju len Araby ) joking,,, a ideme cez
hory, cez take „romanticke“ Sicilske mestecko , Corleone…
takze neviem neviem ci pridam aj ten couscous
alebo Lab bude posielat vykupne.
Diky oběma :- ). Uvažovala jsem, jestli sem přidávat popis výroby domácího kaštanového pyré, ale jelikož jsem se do toho sama nikdy nepustila (je to tak složité, to loupání, vaření a tak), upustila jsem od toho.
Bento, doufám, že budou nějaké sicilské recepty!
Tak isto lubime moc
uz sa tesim letenka je kupena a skoro bude
sicilska verzia gastanov
„Dolce Di Marroni Con Panna Montata“
Já miluji kaštanové pyré a Mont Blanc je trochu složitý. Díky za toto řešení a souhlasím, žádné ovoce, žádné zdobení.
Zdravím.