Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
johnmirow Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Večer, 4 hodiny pred spaním, zmes osolíme, orascujeme a dobre premiešame. Zmes dáme do sieťky na mäso a vložíme do hlbokého pekáča. Prilejeme 1/2 litra medvedej krvi a štyri cibule a pekáč zakryjeme. Vložíme do nevyhriatej rúry a nastavíme teplotu 100 stupňov. Po hodine a pol mäso otočíme a necháme v rúre dalšiu hodinu a pol. Rúru vypneme a dopijeme zbytok vína. Umyjeme si zuby a ideme spať. Ráno odoberieme zo šťavy polovicu a odložíme. Nastavíme teplotu na 150 stupňov a mäso necháme v saune ďaľšiu hodinu a pol. Otočíme a saunujeme ďaľšiu hodinu a pol. Mäso vyberieme na tanier a prikryjeme alobalom. Odložený vývar z rána nalejeme naspäť. Cibulu vyberieme a rozmixujeme. Vrátime ju naspäť. Vývar varíme do požadovanej hustoty.
Recept je z kategorií: Směsi mas
ryža, knedľa
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zmeska mäska s medveďou krvou
74 příspěvků 25.1.09 03:43
no jasne, ta tam mozne dat hocijake maso … a ked nemas sietku, tak je este jedna moznost; tu zmesku pred upravou dat zmrazit tak, aky chces mat tvar a dat to piect zmrazene, v tomto pripade sa sol zamiesa do krvi a rascou sa posype zamrznuty „bochnik“
… sice to tvar po upeceni neudrzi, ale co,
aspon to bude vyzerat ako masicko na kebab
…
… u nas sa to este nestalo 
inac ak by sa ti nahodou ta krv minula do casu, ked to budes pripravovat, tak si kup tej krvi viac do zasoby … nezvykne sa vraj pokazit
i lončák by šel, vlastním kus, no - kousek
, ale nemám síťku, vložím ho nahatého a
příští týden ti povím jaký byl
, jen tu krev musím koupit až těsně před

D.
PS: ještě že tam není česnek