Recept Zlatá rybka strýce Lukáše

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očistěné vykuchané pstruhy osolíme, vyplníme petrželkou a opečeme na másle dozlatova. Uložíme v teple. Do výpeku dáme orestovat brambory nakrájené na plátky. Až změknou, přeložíme je na talíř, posypeme pažitkou a zalijeme kysanou smetanou a lehce vidličkou rozmačkáme. Vedle nich položíme pstruha ozdobeného ušlehanou smetanou, posypanou ořechy. Dozdobíme brusinkami a plátkem citronu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 13.12.06 vloženo
  • 2872x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruzi
  • 200 g másla
  • 200 g petrželky
  • 50 g pažitky
  • sůl
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 250 ml kysané smetany
  • 50 g strouhaných ořechů
  • 4 větší brambory
  • brusinky
  • citron

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zlatá rybka strýce Lukáše

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz