Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gegina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očistěné vykuchané pstruhy osolíme, vyplníme petrželkou a opečeme na másle dozlatova. Uložíme v teple. Do výpeku dáme orestovat brambory nakrájené na plátky. Až změknou, přeložíme je na talíř, posypeme pažitkou a zalijeme kysanou smetanou a lehce vidličkou rozmačkáme. Vedle nich položíme pstruha ozdobeného ušlehanou smetanou, posypanou ořechy. Dozdobíme brusinkami a plátkem citronu.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zlatá rybka strýce Lukáše