Recept Ženevské řezy
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Máslo ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou, potom ho dohladka vyšleháme s horkým mlékem. Sýr a šunku si nakrajíme na obdelníkové plátky a střídavě natíráme pastou a vršíme na sebe asi 4 vrstvy (ukončíme šunkou). Dobře vychladíme a druhý den zdobíme kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou.
Recept je z kategorií: Speciality
- 5615x zobrazeno
Ingredience
- 10 plátků šunky
- 10 plátků eidamu
- 250g másla
- 4 lžíce mléka
- 1 lžíce sardelové pasty
- šťáva z 1 citronu
- loupané mandle
- petrželka na zdobení
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Ženevské řezy
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Ženevské řezy