Recept Ženevské řezy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Máslo ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou, potom ho dohladka vyšleháme s horkým mlékem. Sýr a šunku si nakrajíme na obdelníkové plátky a střídavě natíráme pastou a vršíme na sebe asi 4 vrstvy (ukončíme šunkou). Dobře vychladíme a druhý den zdobíme kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 5615x zobrazeno

Ingredience

  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků eidamu
  • 250g másla
  • 4 lžíce mléka
  • 1 lžíce sardelové pasty
  • šťáva z 1 citronu
  • loupané mandle
  • petrželka na zdobení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ženevské řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Tatranské kuře Tatranské kuře
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz