Recept Ženevské řezy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Máslo ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou, potom ho dohladka vyšleháme s horkým mlékem. Sýr a šunku si nakrajíme na obdelníkové plátky a střídavě natíráme pastou a vršíme na sebe asi 4 vrstvy (ukončíme šunkou). Dobře vychladíme a druhý den zdobíme kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 5188x zobrazeno

Ingredience

  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků eidamu
  • 250g másla
  • 4 lžíce mléka
  • 1 lžíce sardelové pasty
  • šťáva z 1 citronu
  • loupané mandle
  • petrželka na zdobení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ženevské řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz