Recept Ženevské řezy

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Máslo ochutíme sardelovou pastou a citronovou šťávou, potom ho dohladka vyšleháme s horkým mlékem. Sýr a šunku si nakrajíme na obdelníkové plátky a střídavě natíráme pastou a vršíme na sebe asi 4 vrstvy (ukončíme šunkou). Dobře vychladíme a druhý den zdobíme kopečkem ochuceného másla, mandlí a petrželkou.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 4809x zobrazeno

Ingredience

  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků eidamu
  • 250g másla
  • 4 lžíce mléka
  • 1 lžíce sardelové pasty
  • šťáva z 1 citronu
  • loupané mandle
  • petrželka na zdobení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ženevské řezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Cuketové placky Cuketové placky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz