Recept Zemiaková baba alebo haruľa

cofola Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Olúpané zemiaky postrúhame na struháku a pridáme toľko múky, aby sme mali redšie cesto ako na halušky. Do cesta pridáme soľ, trochu natlčeného čierneho korenia, do zlatista upraženú cibuľku, škvarky a masť z údenej slaniny. Cesto vylejeme na dobre vymastený pekáč a pečieme v horúcej rúre do červena.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 04.12.05 vloženo
  • 13058x zobrazeno

Ingredience

  • Zemiaky
  • hladká múka
  • soľ
  • čierne korenie
  • cibuľa
  • údená slanina

Doporučená příloha

  • Cmar alebo acidofilné mlieko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zemiaková baba alebo haruľa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Chilli con carne Chilli con carne
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz