Recept Zelný štrúdl

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kysané zelí (když je moc kyselé opláchneme ) trocha nakrájime a podusíme.Necháme vychladnout.Listové těsto rozdělíme na 1/2.Z každého vyválime placku, na kterou dáme na plátky nakrájený eidam,pak plátky šunky a nakonec zelí.Srolujeme jako závin můžeme potřít vejcem nebo olejem a pečeme.Je výborný teplý i studený.

Nahlásit recept

  • 02.10.04 vloženo
  • 4739x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30min

Ingredience

  • 1listové těsto
  • 1bal.kysané zelí
  • šunka
  • eidam (může být i uzený)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelný štrúdl

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Zelný štrúdl

Viera
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Zelný štrúdl

Ešte som to neskúšala ale može to byť dobré.Skúšala som to s údeným na tenko nakrájeným

Viera
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Zelný štrúdl
Ela
276 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Zelný štrúdl

Viera, už mi tečú slinky, mám doma všetko, asi to aj zajtra urobím, my zelí zbožňujeme, ale čo keby sa tam dala namiesto šunky klobása a namiesto eidamu Niva, čo by to spravilo, čo myslíš?
Díky za odpoveď a želám pekný deň.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Karbanátky Karbanátky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz