Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V hrnci na másle opecte veprová kolena po vsech stranách. Pridejte k nim víno, vývar, mrkev a celer a nechte vse varit pod poklickou 30 minut. Do hrnce pridejte zelí, osolte, opeprete a varte dalsích 40 minut. Na pánvi osmazte cibuli do hneda a odlozte do tepla. Na stejné pánvi osmazte kotlety, po kazdé strane asi 5 minut. Osolte a opeprete je. Do hrnce dejte párky nebo klobásy k prohrátí. Vyjmete kolena a nakrájejte je na tlusté plátky. Na dno hlubsího servírovacího podnosu dejte zeleninu, posypte ji osmazenou cibulí a na to rozlozte maso a párky ci klobásy.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelný hrnec po italsku
551 příspěvků 25.1.09 03:43
Oj, oj, oj, to musí být ale tůůůůze jedlé. Dávám do oblíbených, až příjde čas, bude odegustováno! Díky za pěkný recept.