Recept Zelí v paprice (pro jantara)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrouhané bílé zelí promícháme se solí, kmínem a utřeným česnekem. Tímto zelím plníme pálivé zelené papriky, naskládáme je do láhví a zalijeme sladkokyselým nálevem (podle vlastních oblíbených receptur). Sterilujeme 15 minut při 90° C. *Poznámka autora, paní Zavadilové z Ostravy:* Papriky jsou velice pikantní a u nás se sní dříve, než se stačí zavařit. :-)

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 28.08.04 vloženo
  • 5052x zobrazeno

Ingredience

  • bílé hlávkové zelí
  • sůl
  • kmín
  • utřený česnek
  • pálivé zelené papriky
  • sladkokyselý nálev.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelí v paprice (pro jantara)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz