Recept Zelí v paprice (pro jantara)

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nakrouhané bílé zelí promícháme se solí, kmínem a utřeným česnekem. Tímto zelím plníme pálivé zelené papriky, naskládáme je do láhví a zalijeme sladkokyselým nálevem (podle vlastních oblíbených receptur). Sterilujeme 15 minut při 90° C. *Poznámka autora, paní Zavadilové z Ostravy:* Papriky jsou velice pikantní a u nás se sní dříve, než se stačí zavařit. :-)

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 28.08.04 vloženo
  • 5587x zobrazeno

Ingredience

  • bílé hlávkové zelí
  • sůl
  • kmín
  • utřený česnek
  • pálivé zelené papriky
  • sladkokyselý nálev.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelí v paprice (pro jantara)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Luxusní jablečná žemlovka

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz