Recept Zeleninový hrnec II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zeleninový hrnec II

Postup

1. Hovězí hrudí nakrájíme na kostky. Pórek očistí­me, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mrkev a brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. 2. Celer rovněž olouperne, očistíme a nakrájíme na kostičky. Kapustu rozebereme na listy, omyje­me a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. 3. Cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém pře­puštěném másle v kastrolu. Přisypeme nakrájené maso a prudce osmahneme. 4. Poté do hrnce přidáme brambory e zeleninu. Okořeníme kmínem, osolíme a opepříme. Zalijeme masovým vývarem. Dusíme (ale nemícháme) asi 60 min. Hotový pokrm opatrně zamí­cháme. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 5417x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího hrudí
  • 1 pórek
  • 250 g mrkve
  • 500 g brambor
  • 200 g celeru
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 2 cibule
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 1 lžička kmínu
  • sůl
  • pepř
  • 1 l masového vývaru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zeleninový hrnec II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz