Recept Zeleninový hrnec II

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zeleninový hrnec II

Postup

1. Hovězí hrudí nakrájíme na kostky. Pórek očistí­me, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mrkev a brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. 2. Celer rovněž olouperne, očistíme a nakrájíme na kostičky. Kapustu rozebereme na listy, omyje­me a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. 3. Cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém pře­puštěném másle v kastrolu. Přisypeme nakrájené maso a prudce osmahneme. 4. Poté do hrnce přidáme brambory e zeleninu. Okořeníme kmínem, osolíme a opepříme. Zalijeme masovým vývarem. Dusíme (ale nemícháme) asi 60 min. Hotový pokrm opatrně zamí­cháme. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 5838x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g hovězího hrudí
  • 1 pórek
  • 250 g mrkve
  • 500 g brambor
  • 200 g celeru
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 2 cibule
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 1 lžička kmínu
  • sůl
  • pepř
  • 1 l masového vývaru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zeleninový hrnec II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz