Recept Zeleninový guláš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zeleninový guláš

Postup

1. Růžičkovou kapustu vaříme v osolené vodě asi 8 min. Brambory oloupeme, rozkrájíme na kostky a opečeme na másle. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, okoření­me tymiánem a asi 8 min. dusíme. 2. Růžičkovou kapustu scedíme a spolu s rajčaty pňdá­me k bramborám. Společně dusíme dalších asi 5 min. 3.Olívy nadrobno pokrájíme a přidáme k zelenině. Guláš ochutíme octem, rozdělíme na talíře a posypeme sýrem nakrájeným na nudličky.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 19.03.04 vloženo
  • 5889x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 420 kcal, 1760 kJ, 22 g bílkovin, 19 g tuků, 44 g sacharidů
  • 750 g růžičkové kapusty
  • sůl
  • 600 g brambor
  • 2 lžíce másla
  • 1 stroužek česneku
  • 200 ml zeleninového vývaru (z kostky)
  • mletý pepř
  • několik lístků tymiánu
  • 1 konz. krájených rajčat (400 g)
  • 100 g černých oliv (vypeckovaných)
  • 2-3 lžíce balzámového octa
  • 200 g sýra feta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zeleninový guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Cuketové placky Cuketové placky
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz