Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Deborah R. Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Houby sušené z vlastního sběru nebo i kupované dvě hodiny před vařením namočit do vody 2. Šálek kuskusu promíchat s jednou lžící oleje, zalít vroucí vodou mírně osolenou, kuskus musí být potopený, velmi krátce povařit (1-2 minuty). Potom nechat dojít pod pokličkou a pak ještě přidat trochu másla. Takhle to vařím já,ale každý má jiný osvědčený postup a tak můžete i podle sebe. V závěru to musí být takové akorát - středně sypké konzistence. 3. Mezitím nakrájím cuketu i neoloupanou na tenké nudličky a nechám "vypotit". 4. Paprice sloupnu slupku s pomocí horké vody a nakrájím na malé kousky 5. Posekám bílou část cibule a nechám osmažit v kastrolu 6. Do kastrolu přidám zeleninu - tedy cuketu a papriky a dále vymačkané pokrájené houby, mírně osolím. Jak se začne směs "vysmažívat" přidám vodu z hub nebo pitnou vodu. Přidám prolisovný jeden stroužek česneku, kečup a koření 7. Kuskus dám klasickým způsobem na celý talíř a doprostřed pokladu zeleninovou směs.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zeleninovo-houbová směs s kuskusem
Deborah R. …přidej, prosím, zařazení do VEG - kvůli vyhledávání…ano?
Díky…