Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibule, brambory, květák, brokolice, zelené fazolky, červená paprika a pastiňák doměkka uvařené ve vývaru a kokosovém mléku a podávané s rebarborovým chutney. P ř í p r a v a c h u t n e y : robarboru, zázvor, chilli, hořčičné semínko, cukr, ocet a rybíz dejte na pánev a za občasného míchání poduste na mírném ohni asi 30 minut dokud se z celé směsi nestane hladká kaše. P ř í p r a v a c u r r y : na velké pánvi rozehřejte olej, přidejte římský kmín, curry pastu a cibuli. Za stálého míchání duste asi 3 minuty dokud cibule nezměkne. Přidejte brambory, květák, brokolici, fazolky, červenou papriku, pastiňák, kokosové mléko a vývar a přiveďte k varu. Zmírněte oheň a za občasného míchání povařte asi 25 minut dokud zelenina nezměkne.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Podáváme s rebarborovým chutney
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zeleninové curry podávané s chutney