Recept Zeleninová mísa po italsku

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na másle podusíme kedlubny, karotku, zelené fazolky, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a glutasol. Teplé promícháme se sýrem a s rozsekanou petrželkou a ozdobíme čtvrtkami rajčat. Podáváme jako předkrm nebo k minutkám k opečené rybě spolu s brambory. Recept napsala Dagmar Lánská

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 16.11.07 vloženo
  • 4018x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Ingredience

  • 4 kedlubny
  • 2 svazky mladé karotky
  • 500 g zelených fazolek
  • 4 rajčata
  • 5 lžic strouhaného sýra
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička rozdrceného rozmarýnu
  • pepř
  • sůl
  • špetku glutasolu
  • 1 lžíce sekané petrželky

Doporučená příloha

  • Bílé víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zeleninová mísa po italsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz