Recept Zelenina v pánvi*
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je přibližně 10 minut. 2. Mezitím okrájíme a opereme celer a nakrájíme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. 3. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do misky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi zahřejeme zbytek tuku a za stálého obracení asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem. 4. Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.
Recept je z kategorií: Roštěná
- 11.06.05 vloženo
- 8648x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g brambor
- 4 PL másla nebo rostlinného tuku
- 150 g celeru
- 1 malou cuketu (200 g)
- 1/2 cibule
- sůl
- pepř
- 500 g rumpsteaku (roštěné nebo svíčkové)
- 2 PL hořčičných semínek
- 6 malých rajčat
- 150 g zakysané smetany
- 1 PL hořčice
- 1 KL solamylu (škrobové moučky)
- petrželku na ozdobení;
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zelenina v pánvi*
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zelenina v pánvi*