Recept Zelenina s italskými noky a mozzarellou

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zelenina s italskými noky a mozzarellou

Postup

1. Omytá a osušená rajčata i cukety nakrájíme na stejnoměrné plátky. 2. Z omyté a osušené šalvěje otrháme lístky. Větší lístky nakrájíme. 3. Na pánev s rozehřátým olejem vložíme noky, posypeme šalvějí a opékáme 2 až 3 min. 4. Rajčata a cukety osolíme a opepříme. Zeleninu a noky rozložíme do vymaštěné zapékací nádoby. 5. Rozehřejeme gril. Okapanou mozzarellu nakrá­jíme na plátky a rozdělíme na noky se zeleninou. Zapékáme, až se sýr roztaví. *Nočky:* Prolisujeme 700 g uvařených brambor, osolíme, opepříme, přidáme 3 vejce. 250 g hrubé mouky a zpracujeme těsto. Lžící vykrajujeme nočky, které uvaříme v mírně osolené vodě.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 12.03.02 vloženo
  • 10073x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velká rajčata
  • 4 cukety (500 g)
  • 1 menší svazek šalvěje
  • 1 vakuové balení italských noků (gnocchi) event. na kostky nakrájený bramborový knedlík
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 700 g mozzarelly
  • tuk na vymaštění

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelenina s italskými noky a mozzarellou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz