Recept Zelenina s italskými noky a mozzarellou

pepicek Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zelenina s italskými noky a mozzarellou

Postup

1. Omytá a osušená rajčata i cukety nakrájíme na stejnoměrné plátky. 2. Z omyté a osušené šalvěje otrháme lístky. Větší lístky nakrájíme. 3. Na pánev s rozehřátým olejem vložíme noky, posypeme šalvějí a opékáme 2 až 3 min. 4. Rajčata a cukety osolíme a opepříme. Zeleninu a noky rozložíme do vymaštěné zapékací nádoby. 5. Rozehřejeme gril. Okapanou mozzarellu nakrá­jíme na plátky a rozdělíme na noky se zeleninou. Zapékáme, až se sýr roztaví. *Nočky:* Prolisujeme 700 g uvařených brambor, osolíme, opepříme, přidáme 3 vejce. 250 g hrubé mouky a zpracujeme těsto. Lžící vykrajujeme nočky, které uvaříme v mírně osolené vodě.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 12.03.02 vloženo
  • 12036x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velká rajčata
  • 4 cukety (500 g)
  • 1 menší svazek šalvěje
  • 1 vakuové balení italských noků (gnocchi) event. na kostky nakrájený bramborový knedlík
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 700 g mozzarelly
  • tuk na vymaštění

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelenina s italskými noky a mozzarellou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz