Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník demodick Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brokolici rozdělíme na růžičky, mrkev nakrájíme na plátky a naťové cibulky na kousky. Brokolici povaříme ve vývaru a zhruba v polovině vaření přidáme mrkev. Na rozehřátém oleji dusíme cibulku asi 2 - 3 minuty. Příprava holandské omáčky: Žloutky, sůl, pepř, bílé víno a vývar rozšleháme a mícháme na vodní lázni až začne houstnout. Pak přidáme rozpuštěné máslo a citrónovou šťávu. Zeleninu slijeme dáme na mísu, přelijeme omáčkou a posypeme pepřem
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
vyzkoušeno bramboráčky a těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelenina s holandskou omáčkou
Do ingrediencí je nutné psát množství. Takhle to začátečník neodhadne. Nebo se dá i udělat odkaz na již zveřejněný recept (myslím tím, pokud se recept skládá vlastně ze dvou částí, z nichž jedna již byla několikrát publikovaná).
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Aby jim nebylo smutno…
Jak dlouho prosím vaříš brokolici s mrkví? Ta dušená cibulka se přes zeleninu posype nebo až přes omáčku? Díky.