Recept Zelenina dušená s kuřecím masem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zelenina dušená s kuřecím masem

Postup

1. Mrkve a kedlubny omyjeme stejně jako fa­zolky. Mrkev a rozčtvrcené kedlubny nakrájí­me na plátky, fazolky několikrát překrojíme. Žampiony očistíme a rovněž rozkrájíme na tenké plátky. 2. Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepří­me. Olej rozpálíme v kastrolu a kuřecí maso na něm opečeme. Přidáme zeleninu a dusíme. 3. Přidáme bylinky a 750 ml vody. Vaříme asi 15 min. Maso vyjmeme, necháme trochu zchladnout, nakrájíme na kousky. Vrátíme zpět do hrnce a pokrm osolíme a opepříme. 4. Petrželku omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, otrháme ze stonků, nahrubo nasekáme a pokrm jí posypeme.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 23.05.02 vloženo
  • 7879x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 375 g mrkve
  • 2 velké kedlubny
  • 250 g zelených fazolek
  • 150 g žampionů
  • 400 g kuřecích prsou
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kostky směsi mražených bylinek
  • 1/2 svazku petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelenina dušená s kuřecím masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz