Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Bazalku najemno rozmixujeme. Přidáme trochu soli, piniová jádra, parmazán a vše zpracujeme do hladké pasty. 2. Pastu dáme do hmoždíře nebo do těžké mísy a postupně do ní pomocí paličky nebo dřevěné lžíce kapeme olej. 3. Tvaroh ušleháme se smetanou a špetkou pepře a přimícháme bazalkový krém. 4. Tortellini uvaříme podle návodu na obalu, slijeme, prudce ochladíme, necháme dobře okapat a dáme do mísy. 5. Rajčata oloupeme, zbavíme jader a dužinu nakrájíme na kostičky. Spolu s bazalkovým krémem je navršíme na tortellini a opatrně promícháme.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelené tortellini s krémem