Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
yanul Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Na másle rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, ale není to podmínkou. Pak přidáme pokrájenou cibuli, po chvíli drobně posekaný česnek, osmažíme do sklovita, pak zaprášíme hladkou moukou a po zasmažení rozředíme mlékem nebo smetanou. Provaříme, přidáme oblíbený nastrouhaný sýr - čedar, eidam, goudu a nebo i nivu. Zkrátka co kdo má rád. Přidáme jednu kostku taveného sýru. Okořeníme muškátovým květem, bílým pepřem, majoránkou, bazalkou nebo svými oblíbenými bylinkami. Pak vmícháme okapané fazolky a když se chceme rozmazlovat, tak na talíři porci posypeme lehce opraženými nudličkami mandlí. Přeji dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
není žádná, ale mohou to být brambory nebo pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelené fazolky s mandlemi