Recept Zelené chili v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zelené chili v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej a na nem orestujte cibuli a cesnek do sklovata. Na pánev pridejte maso a opecte je po vsech stranách do hneda. Obsah pánve dejte do pomalého hrnce, pridejte salsu, feferonky a rajcata. Varte zakryté na HIGH 3 hodiny, hrnec prepnete na LOW a varte jeste asi 4 hodiny. Ochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 09.09.07 vloženo
  • 3676x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 3 PL olivového oleje
  • 120 ml cibule, nakrájené na kosticky
  • 2 rozetrené strouzky cesneku
  • asi 1400 g veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 200 ml zelené salsy
  • 100-120 g zelených feferonek, nakrájených na drobno
  • 400 g konzervovaných kousku rajcat
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelené chili v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz