Recept Zelené chili v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zelené chili v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej a na nem orestujte cibuli a cesnek do sklovata. Na pánev pridejte maso a opecte je po vsech stranách do hneda. Obsah pánve dejte do pomalého hrnce, pridejte salsu, feferonky a rajcata. Varte zakryté na HIGH 3 hodiny, hrnec prepnete na LOW a varte jeste asi 4 hodiny. Ochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.09.07 vloženo
  • 3173x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 3 PL olivového oleje
  • 120 ml cibule, nakrájené na kosticky
  • 2 rozetrené strouzky cesneku
  • asi 1400 g veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 200 ml zelené salsy
  • 100-120 g zelených feferonek, nakrájených na drobno
  • 400 g konzervovaných kousku rajcat
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelené chili v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz