Recept Zelené chili v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zelené chili v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej a na nem orestujte cibuli a cesnek do sklovata. Na pánev pridejte maso a opecte je po vsech stranách do hneda. Obsah pánve dejte do pomalého hrnce, pridejte salsu, feferonky a rajcata. Varte zakryté na HIGH 3 hodiny, hrnec prepnete na LOW a varte jeste asi 4 hodiny. Ochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.09.07 vloženo
  • 3245x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 3 PL olivového oleje
  • 120 ml cibule, nakrájené na kosticky
  • 2 rozetrené strouzky cesneku
  • asi 1400 g veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 200 ml zelené salsy
  • 100-120 g zelených feferonek, nakrájených na drobno
  • 400 g konzervovaných kousku rajcat
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelené chili v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz