Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Latinskoamerická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nasa verzia argentinskej zelenej omacky a marinady na grilovane masa, ktora je po celom svete pod rozlicnymi menami a rozlicnymi upravami. Je velmi vela variacii tejto omacky, aj tu na Labe je niekolko vybornych receptov.
1-Umyjeme a ocistime vsetky suroviny, tradicne sa pokrajaju na velmi drobno. 2-My sme pouzilii mixer kde sme vsetko dali mixovat na intervali, aby nam ostala struktura a nemali sme len kasu. Omacku je dobre pripravit den popredu a odlozit do ladnicky, aby presla chutami. Da sa pouzit bud ako marinada na maso, ale len tak ako vyborna letna priloha ku grilovanym masam. 3-V nasom pripade to bola priloha k najdrahsiemu steaku Wagyu Kobe.
Recept je z kategorií: Marinády Omáčky k masům
maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelená omáčka - Chimichurri
Gabi - dekuji za dobre upresneni, Bento - diky za opravu.
Zdravim.
Drobku , jasne ze to pridaj.
( ale ta cena
)
Zebulon, ale aj vyborne
Nádherné maso, Bento!
Bento, znova já, můžu to přidat k nám? A vůbec, nechceš to tam dávat sám? Aspoň mně nikdo nenařkne z plagiátorství.
gabi, uplne suhlasim , zle som sa vyjadril
presne ako hovoris „podobne“ som myslel
zakladne suroviny , nie finalny vyrobok ktory je uplne specificky .
551 příspěvků 13.7.11 13:44
Bento, kazda z tych omaciek je specificka…a povedala by som, ze aj chutovo odlisna…o frankfurtskej ani nehovoriac…spolocne maju akurat tie bylinky…ibaze kazda ine a v inom pomere a s inym „nosičom“
Len tak pre zaujmavost tato Argentinska omacka sa robi podobne vo svete ako :
V Paraguaji a na Cube sa vola podobna omacka" Mojo."
V Taliansku je daco podobne pod menon „Salsa Verde“ a najznamejsia je varianta „Gremolata“.
V Nemecku ako „German Grüne Soße or Frankfurter Grie Soß“.
Vo Francuzku „Sauce verte“