Recept Zelená hořčice

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Syrovou, očištěnou, nejedlých částí zbavenou zeleninu umeleme na masovém strojku. Přidáme sůl, cukr a koření a krátce podusíme (15-20min). Naplníme vrchovatě do malých skleniček, které povážeme dvojitým celofánem. Podává se ke studenému vařenému nebo pečenému masu místo hořčice.

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny

Nahlásit recept

  • 03.10.02 vloženo
  • 6211x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg zelených, pevných, nenamrzlých rajčat beze skvrn
  • 1/2kg bílého zelí
  • 6 velkých zelených paprik
  • 2 cibule
  • 180g krystalového cukru
  • 1/4l octa
  • 1/4l vody
  • lžice soli
  • 2 lžičky hořčičných semínek
  • 1 lžíce celerového semínka
  • zelené pálivé papričky dle chuti, nemusí být

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zelená hořčice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz