Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory oskrábejte a nakrájejte je na plátky. Pór nakrájejte na plátky. Obojí restujte chvíli v hrnci na másle. Pridejte vodu, kostky vývaru a varte asi 20 minut. Po prvních deseti minutách pridejte do hrnce spenát/koprivy. Polévku proslehejte trochu metlickou, ochutte solí a peprem. Podávejte s pulkami varených vajec a sýrovým chlebem, který pripravíte takto: Smíchejte sýr a petrzel a smes rozdelte na plátky toastového chleba. Slepte vzdy dva plátky dohromady a opecte je v opékaci toastu nebo opékaci vaflí. Doba opékání je asi 5 minut. Sýrové chleby se dají zmrazit.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zelená bramborová polévka
1437 příspěvků 25.1.09 03:43
Už je v obľúbených.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Vypadá to velice sympaticky. Všechno z toho i dohromady mohu.