Recept Zbojnická roláda

(Hodnoceno 1x) Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zbojnická roláda

Postup

Z bůčku utvoříme prokrojením plát, který dobře naklepeme, osolíme a okořeníme. Po celé ploše poklademe směsí nakrájené cibule, česneku a klobásy. Zarolujeme, důkladně převážeme a zvolna pečeme dozlatova. Motouz odstraníme a krájíme na plátky, poléváme vypečenou šťávou.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 16704x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g vepřového bůčku bez kůže a kosti
  • 1 velká cibule
  • 2-3 stroužky česneku
  • 150 g ostřejší klobásy
  • sůl
  • drcený kmín
  • pepř.

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborovým knedlíkem a ostřejším zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 10.12.17 17:00

Na knedlík nezbyl čas, ale roláda byla výborná.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Zbojnická roláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz