Recept Zbojnická roláda

(Hodnoceno 1x) Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zbojnická roláda

Postup

Z bůčku utvoříme prokrojením plát, který dobře naklepeme, osolíme a okořeníme. Po celé ploše poklademe směsí nakrájené cibule, česneku a klobásy. Zarolujeme, důkladně převážeme a zvolna pečeme dozlatova. Motouz odstraníme a krájíme na plátky, poléváme vypečenou šťávou.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 14613x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g vepřového bůčku bez kůže a kosti
  • 1 velká cibule
  • 2-3 stroužky česneku
  • 150 g ostřejší klobásy
  • sůl
  • drcený kmín
  • pepř.

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborovým knedlíkem a ostřejším zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 10.12.17 17:00

Na knedlík nezbyl čas, ale roláda byla výborná.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Zbojnická roláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz