Recept Zbojnická roláda
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Z bůčku utvoříme prokrojením plát, který dobře naklepeme, osolíme a okořeníme. Po celé ploše poklademe směsí nakrájené cibule, česneku a klobásy. Zarolujeme, důkladně převážeme a zvolna pečeme dozlatova. Motouz odstraníme a krájíme na plátky, poléváme vypečenou šťávou.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
- 19257x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 400 g vepřového bůčku bez kůže a kosti
- 1 velká cibule
- 2-3 stroužky česneku
- 150 g ostřejší klobásy
- sůl
- drcený kmín
- pepř.
Doporučená příloha
Podáváme s bramborovým knedlíkem a ostřejším zeleninovým salátem.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku10.12.17 17:00
Na knedlík nezbyl čas, ale roláda byla výborná.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmDiskuse k receptu Zbojnická roláda
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zbojnická roláda