Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
marmelada Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na plátky, nasolíme, opepříme, opaprikujeme. Můžeme připravit předem a nechat odležet do druhého dne, ale není to nutné. Cibule nahrubo nakrájíme, taktéž i slaninu, dáme na dno pomalého hrnce, přidáme bobkové listy, sušené houby a nové koření. Přidáme maso a zalijeme vodou do výšky masa v hrnci. Dusíme na high asi 3 hod. Poté přidáme hladkou mouku rozmíchanou ve vodě a vaříme ještě asi hodinu.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
dušená rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zbojnická krkovice v pomalém hrnci
222 příspěvků 29.1.12 15:12
Dneska jsem to vyzkoušela a moc dobré, manžel se jen oblizoval a já taky.
Tak to je dobře, že jste ten recept připoměly. Koupila jsem krásnou krkovici a přemýšlela co s ní. Díky.
358 příspěvků 25.1.09 03:43
tak nad tím jsem taky přemýšlela
) Ale protože houby máme rádi, naložené byly
ve sklepě a sušené po ruce, tak jsem dala plné 3 hrstě těch sušených a
bylo to akorát…
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
pred pár dňami som experimentovala s PH a niečo veľmi podobné sa mi podarilo uvariť z pliecka, pridala som cesnak a trochu paradajkového pretlaku. Inak ako Ty. Len sa mi zdá, že nemyslíš 200 g sušených húb…
Maj sa fajn!
A.
358 příspěvků 25.1.09 03:43
po hodince se krásně rozvonělo a po 3 hodinkách už i náramně chutnalo. Ani jsem moc nezahušťovala, jen lehce. Náš Teo k tomu měl jeho oblíbenou bramborovou kaši, já rýži. S obojím je to dobré…Určitě se k receptu ještě vrátím.
Tohle vypadá zajímavě Marmeládko vyzkouším pro změnu s krkovice z divočáka, díky.