Recept Zbojnická jehněčí pečeně

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pekáče nebo zapékací misky vložíme vypranou rýži, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso, nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plecka nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, přidáme plátky uzeného, přikryjeme a ještě půl hodiny pečeme.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 23.04.02 vloženo
  • 5397x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčího masa
  • 150 g uzeného masa
  • 300 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice)
  • 300 g rýže
  • lžíce vegety
  • mletý pepř
  • sůl
  • hořčice

Doporučená příloha

  • Podáváme s hlávkovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zbojnická jehněčí pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz