Recept Zbojnická jehněčí pečeně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do pekáče nebo zapékací misky vložíme vypranou rýži, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso, nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plecka nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, přidáme plátky uzeného, přikryjeme a ještě půl hodiny pečeme.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 23.04.02 vloženo
  • 4884x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčího masa
  • 150 g uzeného masa
  • 300 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice)
  • 300 g rýže
  • lžíce vegety
  • mletý pepř
  • sůl
  • hořčice

Doporučená příloha

  • Podáváme s hlávkovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zbojnická jehněčí pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Kuře na medu Kuře na medu
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz