Recept Zbojnická jehněčí pečeně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do pekáče nebo zapékací misky vložíme vypranou rýži, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso, nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plecka nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, přidáme plátky uzeného, přikryjeme a ještě půl hodiny pečeme.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 23.04.02 vloženo
  • 4988x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčího masa
  • 150 g uzeného masa
  • 300 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice)
  • 300 g rýže
  • lžíce vegety
  • mletý pepř
  • sůl
  • hořčice

Doporučená příloha

  • Podáváme s hlávkovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zbojnická jehněčí pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz