Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce kapra omyjeme, osušíme a posypeme jemně nasrouhaným zázvorem, solí a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme půl hodiny odležet a obalíme v mouce. Perlu si roztavíme na pánvi a kapra z obou stran opečeme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a opečeme ve výpeku. Porce kapra na talíři posypeme osmaženou cibulklou a nasekanou petrželkou. Zdrojem je "Perla kuchařka" - vybrané recepty ze soutěže "napište s Perličkou kuchařku"
Recept je z kategorií: Sladkovodní
brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zázvorový kapr