Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Osm zelných listů povaříme asi 3 min. v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme a osušíme, opečeme ze všech stran na 1 lžíci másla a pokrájíme na kostičky. 2. Šunku nakrájíme a smícháme s vepřovým masem, vejcem, žloutkem, strouhankou, smetanou a sherry. Osolíme a opepříme. 3. Vždy na dva zelné listy rozložíme nádivku. Svineme do závitků, převážeme a opečeme. Přilijeme víno a vývar, přikryté dusíme 30 min. 4. Závitky vyjmeme. Omáčku rozmícháme se smetanou, povaříme, příp. osolíme. Podáváme s omáčkou a posypané pepřem.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Závitky z červeného zelí na červeném víně