Recept Zavařená šťáva z rajčat (dia) Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zralá, měká rajčata opláchneme (stopky odstraníme), překrájíme a rozmixujeme. Šťávu nepatrně osolíme, naplníme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme: 200 ml sklenice - 10 minut při 80 °C, 330 ml sklenice - 20 minut při 80 °C. Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).

Recept je z kategorií: Pro diabetiky

Nahlásit recept

  • 24.06.08 vloženo
  • 8880x zobrazeno

Ingredience

  • zralá, měkká rajčata

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zavařená šťáva z rajčat (dia)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz