Recept Zavařená šťáva z rajčat (dia) Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zralá, měká rajčata opláchneme (stopky odstraníme), překrájíme a rozmixujeme. Šťávu nepatrně osolíme, naplníme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme:
200 ml sklenice - 10 minut při 80 °C,
330 ml sklenice - 20 minut při 80 °C.

Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).

Recept je z kategorií: Pro diabetiky


Reklama

Nahlásit recept

  • 24.06.08 vloženo
  • 8131x zobrazeno

Ingredience

  • zralá, měkká rajčata

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zavařená šťáva z rajčat (dia)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz