Recept Zavaranie na Cerstvo !

Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Videla som na nete a pacilo sa .
Tak pridavam, snad niekto vyskusa a da nam vediet.

Postup

Ciste neposkodene neumyte ovocie alebo zelenina....ak je velmi spinave tak zlahka umyt a dobre osusit ako je patrne vo fotopostupe na linku. Nalozit do flase tak aby ostal prazdny priestor. Do stredu vlozime sviecku (iste nie vonavu) a zapalime. Nechame ju horiet asi 8-10 minut a potom zakryjeme flasu vieckom tak aby sviecka nezhasla! Po zatvoreni ostane horiet este niekolko sekond az zhasne. Ulozime na chladne a tmave miesto. PS: Podla popisu je to overene . Sam autor tam pise ze mu vydrzali takto zavarene uhorky az do Noveho roku... a vydrzia vraj aj ovela dlhsie. Zdroj aj s nazornou ukazkou : http://www.liveinternet.ru/users/justine_juta/post356268507/

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 13.03.15 vloženo
  • 1333x zobrazeno

Ingredience

  • sklenena cista flasa
  • slivky, marhule, broskyne, jablka alebo uhorky, paradajky
  • sviecka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zavaranie na Cerstvo !

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Zavaranie na Cerstvo !

birkana
1687 příspěvků 14.3.15 08:11

Zkoušela bych, jen to ovoce (zelenina) bude až v létě :,(

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz