Recept Zástěra francouzského rybáře

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Dršťky nařezat asi na 150 g kusy. Našlehat vejce se solí a pepřem. Dršťky obalit ve vejcích, nechat je okapat, obalit je po obou stranách ve strouhance a lehce je osolit a opepřit. Rozehřát máslo na pánvi, až začne bublat, tak tam opatrně vložit obalené kousky a smažit je na mírnějším ohni tak 8 - 10 minut na každé straně. Přidat cibuli, usmažit ji do sklovita asi 3 minuty, zalít koňakem a uvolnit přípek, zapálit zápalkou, flambé a nakonec vše zalít vínem. Nechat prohřát. K pokrmu podávat napařené brambory a tatarskou omáčku.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 05.01.07 vloženo
  • 3417x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg drštěk plně tradičně očištěných a uvařených
  • 3 vejce
  • 200 g strouhanky
  • 120 g cibule posekané
  • 1 sklenička bílého vína
  • štamprdle koňaku
  • máslo podle potřeby
  • sůl a pepř podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zástěra francouzského rybáře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz