Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zelí rozebereme a listy spaříme vařící vodou. Část listů rozložíme na dno vymazané bábovkové formy, potřeme nádivkou, znovu proložíme listy a takto postupujeme, dokud se nenaplní celá forma. Nahoru položíme dvě vrstvy listů, přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 60 až 80 minut. *Příprava nádivky:* Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme mletým pepřem, promícháme s rozetřeným česnekem a necháme postát 2-3 hodiny. Potom umeleme, přidáme mletou červenou papriku, tlučený kmín a promícháme. Zpěníme drobně pokrájenou cibuli v rozehřátém sádle, přimícháme masovou směs a opečeme.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zapékané plněné zelí