Recept Zapékané hovězí řízky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zapékané hovězí řízky

Postup

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlijeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.09.10 vloženo
  • 2608x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • ¾ kg hovězího zadního
  • 4 vejce
  • sůl
  • pepř
  • hořčice
  • strouhanka
  • olej

Doporučená příloha

  • opečené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékané hovězí řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz