Recept Zapékané hovězí řízky

Jari Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zapékané hovězí řízky

Postup

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlijeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.

Nahlásit recept

  • 26.09.10 vloženo
  • 3068x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • ¾ kg hovězího zadního
  • 4 vejce
  • sůl
  • pepř
  • hořčice
  • strouhanka
  • olej

Doporučená příloha

  • opečené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékané hovězí řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Tatranské kuře Tatranské kuře
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz