Recept Zapékané hovězí řízky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zapékané hovězí řízky

Postup

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlijeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.

Nahlásit recept

  • 26.09.10 vloženo
  • 2781x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • ¾ kg hovězího zadního
  • 4 vejce
  • sůl
  • pepř
  • hořčice
  • strouhanka
  • olej

Doporučená příloha

  • opečené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékané hovězí řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz