Recept Zapékané fazolové lusky*
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Do zapékací misky rozložíme asi polovinu na kolečka nakrájeného salámu nebo anglické slaniny. Ze sterilovaných fazolových lusků slijeme nálev a necháme je dobře okapat. Potom okapané lusky položíme do misky na salám či slaninu, překryjeme druhou polovinou uzeniny a na ni poskládáme plátky tvrdého sýra. Nakonec vše zalijeme nízkotučnou smetanou. 2. Zapékací misku vložíme do trouby a zapékáme při 190°C po dobu přibližně 30 minut. Hotový pokrm rozdělíme na čtyři talíře. Před servírováním můžeme každou porci ozdobit několika snítkami zelené petrželky.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 03.11.04 vloženo
- 14689x zobrazeno
Čas přípravy
- 40 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 400 g točeného salámu nebo anglické slaniny
- 200 g plátkového eidamu
- 2 plechovky sterilovaných fazolových lusků
- 250 ml nízkotučné smetany
- petrželka na ozdobení;
Doporučená příloha
vařené nebo opečené brambory; na plátky nakrájený čerstvý chléb
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zapékané fazolové lusky*
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zapékané fazolové lusky*