Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Ohnivzdornou misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na plátky nakrájené brambory a anglickou slaninu, kterou jsme lehce promnuli s rozdrceným česnekem se solí, klademe ve vrstvách střídavě do vymaštěné nádoby a prokládáme kolečky cibule.Ještě trochu osolíme, opepříme, zalijeme rozšlehanými vejci a navrch zaprášíme sladkou paprikou. Přidáme vločky másla a dáme zapéci do trouby. Na talířích zdobíme drobně sekanou petrželkou nebo jemně nakrájenou jarní cibulkou.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
hlávkový nebo okurkový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
205 příspěvků 25.01.09 03:43
s tou plnoštíhlou slaninou jsi mě potěšila! Díky za vtípek, který budeme jistě v naší rodině rádi používat. Můj chlap, když peču bůček, s oblibou pronáší, že „bílé maso“ je dietní, a tudíž ho může v jakékoliv hodině a v jakémkoliv množství!