Recept Zapékaná treska

Pepino Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naporcovanou tresku osolíme, opepříme a omoučíme. Na rozehřátém oleji opečeme a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Cibuli nakrájíme na plátky a na oleji osmažíme dozlatova. Dále nakrájíme žampiony na plátky a vložíme na opečené porce tresky. Posypeme osmaženou cibulkou a navrch naklademe uvařenou, osolenou rýží, kterou dochutíme kurkumou, jemně nasekanou petrželkou, vínem, worcestrem a zalijeme vývarem. Nakonec pokryjeme na kolečka nakrájenými vejci a zapečeme v předem vyhřáté troubě.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31.12.01 vloženo
  • 8464x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g vykostěné tresky
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 4 cibule
  • 2 misky vařené rýže
  • 4 žampióny
  • 3 vejce natvrdo
  • 1 lžička worcestru
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • sůl
  • pepř
  • lžička kurkumy
  • petrželka
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl vývaru
  • 2 lžíce hladké mouky.

Doporučená příloha

  • Podáváme s kečupem a míchaným zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékaná treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz