Recept Zapékaná treska

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naporcovanou tresku osolíme, opepříme a omoučíme. Na rozehřátém oleji opečeme a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Cibuli nakrájíme na plátky a na oleji osmažíme dozlatova. Dále nakrájíme žampiony na plátky a vložíme na opečené porce tresky. Posypeme osmaženou cibulkou a navrch naklademe uvařenou, osolenou rýží, kterou dochutíme kurkumou, jemně nasekanou petrželkou, vínem, worcestrem a zalijeme vývarem. Nakonec pokryjeme na kolečka nakrájenými vejci a zapečeme v předem vyhřáté troubě.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31.12.01 vloženo
  • 7772x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g vykostěné tresky
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 4 cibule
  • 2 misky vařené rýže
  • 4 žampióny
  • 3 vejce natvrdo
  • 1 lžička worcestru
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • sůl
  • pepř
  • lžička kurkumy
  • petrželka
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl vývaru
  • 2 lžíce hladké mouky.

Doporučená příloha

  • Podáváme s kečupem a míchaným zeleninovým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékaná treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz