Recept Zapékaná růžičková kapusta s rybou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Růžičkovou kapustu očistíme a omyjeme, stonky nařízneme do křížku a kapustu povaříme asi 3 min. v osolené vodě. Poté scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přeložíme do zapékací formy. Troubu předehřejeme na 180°C. Rajčata omyjeme, vyřízneme lůžka stopek a plody nakrájíme na plátky. Rybí filé omyjeme a osušíme, nakrájíme na porce a pokapeme citronovou šťávou. Plátky rajčat a filé poklademe na kapustu. Osolíme a opepříme. Smetanu rozšleháme s vejci a sýrem, podle chuti osolíme a opepříme a směsí pokrm zalijeme. Zapékáme v troubě asi 25 minut. Poté posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 01.02.04 vloženo
  • 3415x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 mint

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g růžičkové kapusty
  • sůl
  • 3 rajčata
  • 350 g filé z tresky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • pepř
  • 200 ml smetany
  • 2 vejce
  • 50 g strouhané goudy
  • 2 lžíce sekané petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapékaná růžičková kapusta s rybou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz