Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěné vepřové maso nakrájíme na větší kousky. V pekáčku na rozehřátém sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli s utřeným česnekem, pak přidáme nakrájené osolené a opaprikované kousky masa, vložíme do trouby a pečeme doměkka. Při pečení občas podléváme vývarem a masem zamícháme. Šťávu z guláše můžeme zahustit trochou mouky.
Recept je z kategorií: Guláše
bramborové nebo chlupaté knedlíky a dušené kysané zelí.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
28.1.13 14:51
Vývar jsem nedávala, jen vodu - maso během pečení pustilo dostatečnou
chuť…
Nenáročná varianta, a dokonce dost dobrá
Ani jsem pak už nezahušťovala, to obstarala cibule
S domácím chlebem pochoutka…
Jen jsem dala daleko víc cibule… 15 dkg cibule na 60 dkg masa mi
přišlo dost málo… Já dávám: jak velká je hromádka masa -
stejně tak velkou hromádku cibule nakrájím
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zapečený vepřový guláš