Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník luciferka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na sádle zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku a mícháme do žluta, přidáme překrájené zelí bez láku, přidáme trošku studené vody a pod pokličkou dusíme asi 15 m, zelí osladíme. Vě větší míse promícháme s uvařenými těstovinami, můžeme přidat na kostičky nakrájené maso, či libovější anglickou slaninu kterou jsem předem na tuku orestovali. Přidáme plnou lžící sádla či oleje a pořádně promícháme. Vymažeme větší pekáček s okrajem sádlem či olejem a pečeme do zlatova. Dodávám, že zelí by mělo být takové matlavé, ale toho se nelekejme tak to má být a v hotovém pokrmu se nic nepozná. Tato rychlá mňamka je super i studená a báječně chutná s tatarkou a kečupem.
Recept je z kategorií: Těstoviny
kyselé okurky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zapečené těstoviny se zelím
311 příspěvků 25.1.09 03:43
Luciferko, tohle dělávám také, ale z mladého zelí, když se objeví zjara v obchodech, takové to šťavňatoučké, ale tohle vyzkouším, dík za tip