Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Filé opereme, osušíme a osolíme. Zapékací mísu vytřeme česnekem a vymažeme máslem. Vložíme filé, pokapeme citronovou šťávou a zalijeme bílým vínem nebo jablečnou šťávou. Česnek ponecháme v míse. Jablka a cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostky. Smícháme s nastrouhaným sýrem, paprikou a pepřem, popřípadě šunkou a krevetkami. Ušleháme šlehačku, vmícháme žloutky a jablečnou směs. Nakonec vmícháme tuhý sníh. Směs natřeme na rybu. Pečeme v předehřáté troubě při 220°C asi 30 minut. Podáváme s bramborovou kaší a zeleným salátem. Přeji dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Mořské
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zapečené rybí filé se šlehačkou, jablky a krevetkami
1227 příspěvků 25.1.09 03:43
Libuše a Terinko, těší mě, že se vám recept líbí. Já jsem vařila včera s pangasiem. Měla jsem ještě zmražené krevety, které jsem musela spotřebovat. Je to opravdu velmi chutné.
Pěkný večer. Lydia
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Já se také přidávám mňam,mňam! Kde jsou krevetky a Libuška musím být i já. Lydie díky za receptík- už je v oblíbených a zajisté přijde na řadu. Hezký zbytek neděle!
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Lydie, tohle opravdu vypadá velmi dobře, to bude dobrůtka.Jen koupím nějaká jablíčka a bílé vínečko. Myslím , že ve středu bude fantastický oběd. Děkukuji, Lydie za skvělý recept. Zdraví Libuše.