Recept Zapečené filé na zelenině pro úplné začátečníky
kamilio Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Do olejem vymaštěného kastrolu nasypeme zmraženou zeleninovou směs, poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, plátky hermelínu, vložíme porce omytého zmraženého rybího filé, ty pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením nebo vegetou, celé zasypeme tenkou vrstvou strouhanky a pokapeme olejem. Dáme do předehřáté trouby zapéct asi na 200°C na 45 min (je to déle, protože to tam dáváme zmražené).
Recept je z kategorií: Filé
- 15.02.05 vloženo
- 37964x zobrazeno
Čas přípravy
- 50 min.
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 porce filé
- 1 balíček libovolné zmražené zeleniny
- 1 cibule
- 100g anglické slaniny
- 1 hermelín
- strouhanka
- grilovací koření nebo vegeta
- citronová šťáva
- olej
- pepř
- sůl
Doporučená příloha
Podáváme s bramborem
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zapečené filé na zelenině pro úplné začátečníky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zapečené filé na zelenině pro úplné začátečníky
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
A to začátečnice zdaleka nejsem, ale ódy na recept pěju.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Přemýšlela jsem, co udělat k bramborovému salátu, který mi zbyl a dělám z něj většinou „Ruské vejce s oblohou“, ale tentokrát jsem se rozhodla- prostě tenhle recept! Udělala jsem moc dobře, je to bezvadné, rychlé a moc dobré jídlo. Bála jsem se jestli se salát bude hodit a ejhle ono to bylo v té kombinaci skvělý!
Kamile, děkuji za recept- pošmákli jsme si. T.
35 příspěvků 25.1.09 03:43
Vyzkoušeno. Je to jednoduché, rychlé, ale hlavně moc dobré! Miluju takové recepty. Díky moc. Jó, zapomněla jsem tam dát slaninu, ale vůbec to nevadilo.